• Our proposals

    Our proposals

    Plin in brodo di bue e cognac

  • Our proposals

    Our proposals

    Finocchietti in brioches al profumo di arancio

  • Our proposals

    Our proposals

    Giandujot con menta e nocciole

Cesare's Cuisine

In his Restaurant Cesare proposes sample menus. They are extremely varied depending on seasonal and local products. Cesare gets up very early in the morning and goes shopping in the surrounding open-air markets in Dogliani, Ceva, Mondovì, Alba. Every day he also visits or receives friends who grow vegetables and fruit for him, who breed goats and guinea-fowl, who pick up wild mushrooms in the woods of Somano and the Belbo Valley, or find white truffles in autumn.

Everybody knows that Cesare looks for and buys the best, from potaotes to truffles, form cockerels to honey, from onions to meat: “Divine Cesare” manipulates all the ingredients with deliberate, experienced skill; his hands move artlessly and flawlessly, like a miracle, while he cuts, kneads, stirs food on the stove and arranges food on plates. Cesare is always open to trying new dishes; he imagines and thinks about them during the low season, in summer; and when he is confident he has found something special, he puts it to the test. He asks his friends for an opinion or an evaluation while having a relaxing chat about cooking or painting, about memories of the Langhe on a Sunday afternoon.

Cesare's sample menus are the best way to understand his true spirit

A sample menu includes:
• aperitif
• 3 starters
• a choice of two pasta/rice dishes
• a choice of two main courses
• dessert

Asparagi E Fragole
Asparagi e fragole
Cipolle Cotte Nel Sale Con Crema Di Parmigiano Reggiano
Cipolle cotte nel sale con crema di Parmigiano Reggiano
Finocchietti In Brioches Al Profumo Di Arancio
Finocchietti in brioches al profumo di arancio
Insalatina Di Baccala Con Salsa Di Frutta
Insalatina di baccalà con salsa di frutta
Salame Crudo Cotto Sotto La Cenere Con Trevigiana
Salame crudo, cotto sotto la cenere con trevigiana
Plin In Brodo Di Bue E Cognac
Plin in brodo di bue e cognac
Risotto Di Vecchia Langa
Risotto di Vecchia Langa
Tegamino Con Vellutata Di Piselli Uovo Di Gallina Livornese Con Tartufo Primaverile
Tegamino con vellutata di piselli, uovo di gallina livornese con tartufo primaverile
Stradette Al Ragu D Anatra
Stradette al ragù d'anatra
Capretto Allo Spiedo
Capretto allo spiedo
Filetto Speciale Su Salsa Di Erbe Selvatiche
Filetto speciale su salsa di erbe selvatiche
Galletto Di Primo Canto Arrostito Con Lardo E Limone
Galletto di primo canto arrostito con lardo e limone
Rognone Di Vitello Trifolato Al Marsala
Rognone di vitello trifolato al Marsala
Trippa Con Cicorino Mirtilli E Vinaigrette
Trippa con cicorino, mirtilli e vinaigrette
Giandujot Con Menta E Nocciole
Giandujot con menta e nocciole
La Rotonda Di Langa Di Cesare
La Rotonda di Langa di Cesare
Semifreddo All Ananas Con Salsa Di Lamponi E Mentuccia
Semifreddo all'ananas con salsa di lamponi e mentuccia
Sorbetto Al Rosmarino E Aceto Di Moscato
Sorbetto al rosmarino e aceto di Moscato
Zabajone Di Ceasare Al Moscato
Zabajone di Ceasare al Moscato